Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rami Hadar: „Cred că am jucat bine, dar nu destul de agresiv pentru acest nivel”

David Istrate

David Istrate
11.03.2018

 rami hadar craiova cluj

Sâmbătă, 10 martie, SCM U Craiova a jucat pe terenul campioanei en-titre, acolo unde a cedat după un meci foarte disputat. Cel mai bun marcator al oltenilor a fost LaMarcus Reed cu 18 puncte, urmat de Jamar Samuels cu 16 puncte.

După terminarea partidei, Rami Hadar s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale și a vorbit cu multă încredere despre următoarea perioadă.

„Cred că am jucat bine, dar nu destul de agresiv pentru acest nivel. În anumite momente ale jocului, nu am reușit să îl apărăm pe Watson așa cum ar fi trebuit, și acesta a înscris câteva coșuri ușoare. Dar una peste alta, consider că ne îndreptăm în direcția potrivită și sper că în următoarea confruntare va fi mai bine. În sfertul al treilea am condus la două puncte, însă adversarii au revenit și s-au îndepărtat la 9 puncte. Noi nu am mai reușit să îi egalăm și cred că acela a fost momentul decisiv al duelului. Șansele noastre de a intra în Top 6 sunt mici, însă sperăm să ne calificăm în play-off de pe locul al 7-lea. Apoi vom vedea ce va fi, însă sunt optimist pentru că avem o echipă foarte bună.”

SCM U Craiova ajunge astfel la 9 victorii și 10 înfrângeri și se află în acest moment pe locul al 7-lea. În următoarea etapă, craiovenii vor primi vizita lui BC SCM Timișoara luni, 19 martie.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!