Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Randal Falker: „Este baschet, lucruri nebune se întâmplă mereu”

Bogdan Isailă, David Istrate

Bogdan Isailă, David Istrate
27.05.2019

Randal Falker: „Este baschet, lucruri nebune se întâmplă mereu”

Luni, 27 mai, se va da startul celui mai așteptat moment din baschetul românesc și anume, finala Ligii Naționale. BC CSU Sibiu o întâlnește pe CSM CSU Oradea, prima beneficiind de avantajul terenului propriu.

Unul dintre cei mai importanți jucători ai sibienilor este Randal Falker. Acesta reușește să ajungă pentru a treia oară în ultimul act al campionatului, însă pentru prima oară în maioul galben-albastru. Până acum, baschetbalistul de 33 de ani a pierdut în fiecare finală, prin urmare, acesta își dorește foarte mult să obțină un titlu de campion. În același timp, Falker este conștient de valoarea trupei antrenate de Cristian Achim și susține că duelurile vor fi interesante.

Sper să o fac. A treia e cu noroc. Mi-am dorit să le câștig pe toate, însă mă bucur și dacă câștig doar acum, mai bine mai târziu. Ei au o echipă chiar bună. Este un motiv pentru care au ajuns aici. I-au bătut pe Cluj cu 3-1. Am avut câteva bătălii cu ei și va fi interesant. Sunt cu siguranță o echipă bună. Când jucam la Steaua, am pierdut primul meci acolo, l-am câștigat pe al doilea și apoi am pierdut două partide la rând acasă. Este de preferat să mergem acolo cu 2-0, dar nu putem să spunem că dacă vom pierde un meci aici, este gata totul. Este baschet, lucruri nebune se întâmplă mereu. Poți să mergi acolo și să ai un joc slab și nu știi ce se poate întâmpla. Dar ar fi important să mergem la Oradea cu 2-0. La fel cum este important și pentru ei să învingă aici. Secretul, în acest sezon, a fost că am jucat din greu. Trebuie să nu te stresezi prea mult. Cred că asta este important.”

Primul meci are loc luni, 27 mai, de la ora 18:00, în timp ce, al doilea urmează peste două zile, în 29 mai, de la ora 19:00. Ambele confruntări vor fi transmise pe Digisport 4.

*foto: Adrian Bugariu/BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    sa nu spuneti
    ca-s filitist sau ceva, dar

    din declaratiile SB mi se pare ca sunt super confident in perspectiva serieri cu Oradea. Ma refer aici la Mirel Dragoste si acum Falker.

    Eu cred ca va fi o serie infernala si vad Oradea cu prima sansa din perspectiva potentialului pe care il au jucatorii din lotul Oradiei de a dezvolta partituri diferite si a jocului destul de previzibil, zic eu, pe care il poate etala SB.
    Simplist vorbind, cred ca se rezuma la cat de mult/bine va reusi Oradea sa contracareze ceea ce SB-ul poate sa faca si stim toti ca poate, a demonstrat sezonul asta.
    Poate sunt eu subiectiv, mi-am exprimat deja simpatia si sprijinul pt Oradea in aceasta finala :D dar cred ca va fi extrem de dificil pt SB, chiar pe teren propriu.

    cu 4 ani în urmă (27.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!