Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Rapid București a înregistrat prima victorie a sezonului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.11.2015

Rapid București a spart gheața după 10 etape scurse din Liga Națională de Baschet Masculin. CSM Satu Mare a fost prima echipă înfrântă de echipa feriovară, într-o partidă din  etapa intermediară, care s-a desfășurat miercuri, 11 noiembrie, la Sala Giulești.

Partida din Giulești a început modest și primul coș a fost marcat abia după 3 minute de joc, de către echipa gazdă prin Mariana Constantin. Echipa vizitatoare nu s-a regăsit și a permis rapidistelor să se desprindă la 10-1, după 2 puncte ale Florinei Diaconu. Sătmărencele și-au revenit pe finalul sfertului și au dus scorul 15-10 după primul act. În secvența secundă, ambele echipe au găsit foarte greu drumul spre coș. Gazdele au rămas la timona partidei în ciuda jocului modest și după 20 de minute de joc conduceau cu scorul 29-21.

Sfertul 3 a adus revirimentul echipei oaspete care în 10 minute a marcat aproape cât primele 20 de minute ale partidei. CSM Satu Mare a reușit un parțial de 17-6 în secvența a treia a jocului cu care se instala pentru prima dată la conducere. În actul decisiv, echipa vizitatoare s-a aflat la conducere până ultimele secunde. La  intrarea în ultimul minut de joc,  CSM Satu Mare avea avantaj minim în Giulești, scor, 47-46. Natalia Burlakova a adus Rapidul în avantaj cu 20 de secunde rămase de joc, ca mai apoi Florina Diaconu să închidă partidă, scor 50-47 pentru Rapid în confruntarea cu CSM Satu Mare.

Florina Diaconu a fost cea mai bună jucătoare a partidei cu 21 de puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive, 5 intercepții și 3 mingi pierdute. Pentru echipa din Giulești, Natalia Burlakova a adăugat 10 puncte și 2 recuperări.

De la oaspete, Sonia Vilcinschia terminat cu 15 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive, Bianca Voica cu 14 puncte, 9 recuperări și 9 pase decisive și Alexandra Chițanu cu 10 puncte și 9 recuperări.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fadgyas arpad :

    Pentru Flori
    Bine că ai revenit la parchet sper şi sperăm că sinteţi sănătoşi şi să ştii că încă te aşteptăm să vii înapoi la Sepsi

    cu 8 ani în urmă (13.11.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fadgyas arpad :

    Pentru Flori
    Bine că ai revenit la parchet sper şi sperăm că sinteţi sănătoşi şi să ştii că încă te aşteptăm să vii înapoi la Sepsi

    cu 8 ani în urmă (13.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!