Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Rapid București câștigă la 19 puncte diferență duelul cu SCM CSS Craiova

Dan Oancia

Dan Oancia
29.03.2015

În lupta pentru locurile 11-14, Rapid București a învins-o pe SCM CSȘ U Craiova la capătul unui joc dominat integral de către trupa de sub podul Grant. Dacă la pauza mare diferența era deja de 16 puncte, 22-38, până la final avea să fie

Rapidul a pus stăpânire pe joc încă din primele secvențe și au câștigat cu scorul de 17-25 primul sfert. În pătrimea secundă s-au marcat foarte puține puncte și, dacă giuleștencele au reușit să-și treacă în cont doar 13, SCM CSS Craiova și-a trecut în cont doar 5 puncte.

După revenirea de la cabine Rapidul nu a lăsat piciorul de pe pedala de accelerație și a câștigat cu 12-18, având un avans de 22 de puncte, astfel că și-a permis să piardă ultimul sfert cu 26-23, scor final 60-79.

Vom reveni cu cronica partidei!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!