Stiri Liga I Masculin

Rapid București pregătește suprize pentru fani la primul meci din cadrul turneului semifinal al Ligii I

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.02.2017

Rapid București debutează cu un meci în fața propriilor fani în faza semifinală a Ligii I de baschet masculin. Giuleștenii primesc vizita lui BC Timba Timișoara duminică, 26 februarie.

Feroviarii pregătesc surprize pentru fani la meciul de debut în faza semifinală. Fiecare baschetbalist din lotul Rapidului pentru meciul cu Timba va ieși la încălzire costumat cu un tricou de… fotbalist, purtând un nume de rapidist celebru. Numele lui Săpunaru, Bolohan, Pancu, Cesinha, Caciureac, Daniel Niculae, Rică Răducanu, Nicolae Stanciu, Rada, Goanță și Maftei vor fi inscripționate pe tricourile de încălzire alături de numele baschetbaliștilor. După prezentarea oficială, tricourile respective vor fi aruncate în tribună, către fani.

Prin acest demers, antrenorul Rapidului, Marius Bulancea, speră ca suporterii să creeze o atmosferă incendiară și să devină al 6-lea jucător pentru gruparea giuleșteană:

„Suntem conștienți că avem în față o echipă redutabilă, dar mizăm pe ajutorul publicului. Tot baschetul românesc cunoaște atmosfera incandescentă din Giulești și toate echipele se tem de acest aspect, atunci când vin la noi. Îi invităm pe toți suporterii să ne ajute, deoarece avem planuri mari, în viitor, cu această echipă masculină de baschet a Rapidului” a declarat tehnicianul conform paginii oficiale a clubului giuleștean.

Rapid a terminat faza de calificare cu 7 victorii și 5 înfrângeri. Giuleștenii încep faza semifinală de pe poziția secundă în clasament cu 7 puncte, având un bilanț de 3 victorii și o înfrângere în fața echipelor care au acces în faza semifinală.

Timba Timișoara merge în capitală după ce în acest sezon nu a suferit nicio înfrângere. Bănățenii au înregistrat 14 victorii în actualul sezon al Ligii I și pleacă în faza semifinală cu o zestre de 8 puncte.

Înaintea debutului fazei semifinale, Rapid București a realizat două transferuri. Silviu Lupusavei și Mircea Neagoie s-au alăturat grupării giuleștene. Lupusavei a început sezonul alături SCM U Craiova, acolo unde a evoluat în doar 3 partide din Liga Națională. Mircea Neagoie a pus umărul în sezonul trecut la promovarea lui CSM Ploiești. După ce echipa prahoveană s-a destrămat el a susținut probe la Politehnica Iași.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe laker8 :

    De ce se amesteca fotbalul?
    Totuși, de ce se amesteca fotbalul? In LNBM Rapidul nu are ce cauta cu astfel de mentalitate. Nu avem nevoie de suporteri necivilizați din lumea fotbalului.

    cu 7 ani în urmă (24.02.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Ce vise au
    ...

    cu 7 ani în urmă (24.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!