Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Rapid București reușește evitarea retrogradării

Alin-Mihai Dobre

Alin-Mihai Dobre
29.03.2015


Rapid București a câștigat astăzi ultimul meci din cadrul turneului locurilor 11-14, turneu desfășurat la București, scor 79-60. Echipa condusă de pe bancă de Dan Militaru a controlat încă de la început ostilitățile, reușind să intre la cabine cu un avantaj de 16 puncte, scor 38-22. Repriza a doua a fost fără istoric, giuleștencele impunându-se și de această dată, scor 41-38. Astfel Rapid evită retrogradarea, chiar dacă la sfârșitul sezonului regulat (sezon în care Rapid a reușit doar o victorie), acest lucru părea greu de realizat.

Artizanele victoriei împotriva Craiovei au fost Roxana Bejan (21 puncte, 6 recuperări), Ana Cuatu (18 puncte, 4 recuperări, 5 pase decisive), Mariana Constantin (15 puncte, 8 rebounduri), Daniela Toma, jucătoare ce a reușit un double-double cu 10 puncte reușite, 12 recuperări, 6 pase decisive și 5 intercepții, precum și Natalia Burlakova (13 puncte marcate, 3 intercepții).

De la Craiova s-au remarcat Irina Motateanu cu 24 puncte, 4 rebounduri și 3 pase decisive, Morgan Paige (13 puncte marcate), Janina Ninu (7 puncte,4 recuperări), precum și Marija Radovic cu 10 recuperări, 3 puncte și 2 pase decisive.

*Foto: zerofotbal.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!