Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Raul Covaciu: “Sunt pregătit pentru orice ocazie de a-mi arăta calitățile”

Marius Petri

Marius Petri
03.12.2014

BC Timișoara și Universitatea Cluj deschid etapa cu numărul 10 din Liga Națională de Baschet Masculin mâine, 4 decembrie, cu începere de la ora 17:00, printr-o confruntare care va avea loc în sala “Horia Demian”.

Având în vedere postura clară de favorită a grupării de pe Bega, este foarte posibil ca Dragan Petricevic să acorde mai multe minute baschetbaliștilor care au evoluat mai puțin în etapele precedente. În această situație se află și Raul Covaciu, cel mai tânăr component al lotului timișorean, care a prefațat pentru TotalBaschet jocul împotriva ultimei clasate:

“Chiar dacă Cluj este pe ultimul loc în Liga Națională, sunt convins că această echipă va avea un joc ambițios. Noi o să tratăm meciul cu maximă seriozitate, ca oricare altă partidă.”

MVP-ul turneului U20 din sezonul trecut se arată dornic de a-și demonstra calitățile în echipamentul alb-violet, dar pare răbdător în a-și aștepta șansa de a intra pe parchet:

“Sunt pregătit pentru orice ocazie de a-mi arăta calitățile. Rămâne decizia antrenorului dacă va dori sau nu să mă introducă în meci. O să dau 100% din mine în fiecare minut petrecut pe teren.”

De asemenea, Covaciu și-a exprimat părerea și în ceea ce privește lupta pentru podiumul primul eșalon al baschetului românesc, declarând:

“Lupta pentru primele locuri din acest sezon este una foarte echilibrată. Orice echipă poate să facă surprize. În opinia mea, este cel mai puternic campionat de până acum. Noi ne vom pregăti și vom lupta pentru primele locuri în clasament.”

*foto: pressalert.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!