Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Reacție amuzantă a fanilor lui U-BT Cluj după plecarea lui Watson (Video)

David Istrate

David Istrate
09.07.2018

giordan watson transfer csm csu oradea

În ultimii ani, CSM CSU Oradea a reușit să achiziționeze o serie de jucători foarte importanți de la rivala sa din Cluj-Napoca precum: Sean Barnette, Andrei Mandache, Muhamad Pasalic sau Vaidas Kariniauskas. La această listă se adaugă și Giordan Watson, americanul naturalizat de către FRB, care a decis să plece la formația din Oradea.

În sezonul precedent, baschetbalistul de 33 de ani a fost unul din cei mai buni componenți ai lotului lui Mihai Silvășan. Cu o viteză și tehnică deosebită, Watson a reușit în dese rânduri să dejoace defensiva adversă și să încheie acțiunea fie cu pasă, fie printr-un layup. De asemenea, în momentele tensionate, fundașul naționalei și-a arătat experiența și calmul, un exemplu fiind chiar într-o partidă jucată împotriva lui CSM CSU Oradea, când Watson a marcat coșul câștigător.

Thank you for everything you’ve done!👏👏👏 @giorlockholmes @ubancatransilvania

O postare distribuită de Adi Muresan (@adimureshqn) pe Iul 9, 2018 at 4:33 PDT

Prin urmare, plecarea jucătorului la Oradea a venit ca o lovitură asupra fanilor clujeni. Unul dintre s-a exprimat pe rețelele de socializare, unde a postat un videoclip în care se prefăcea că ardea maieul lui Watson. Însă, după câteva secunde a adus în cadru o foaie pe care era scris un mesaj de mulțumire față de fostul component al lui U-BT Cluj-Napoca. 

Acest tip de reacții au fost observate și în NBA, odată cu plecarea lui LeBron James la Los Angeles Lakers. Urmează să vedem dacă fanii Leilor-Roșii răspund și în următoarele zile îi vor fi dedicate imagini murale lui Giordan Watson pe străzile din Oradea, cum s-a întâmplat în cazul „Regelui” NBA.

lebron james lakers

*foto: tmz.com, Manases Sandor/u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Eppo :

    Clickbait
    99% articole bune si foarte bune pe site....felicitari...dar o paralela Watson - LeBron parca totusi e un pic cam mult...

    cu 5 ani în urmă (10.07.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!