Stiri

Real Madrid amenință cu retragerea din ACB, liga spaniolă

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.02.2019

Real Madrid a pierdut finala Copa del Rey în fața Barcelonei, scor 94-93, la ultima fază din overtime, după ce a reușit la rândul ei să prelungească partidă tot cu un coș în ultimele fracțiuni de secundă.

În urma acestui eșec, madrilenii sunt foarte supărați pe arbitraj și amenință cu retragerea din ACB dacă oficialii nu recunosc greșeala prin care s-a decis finala cu Barcelona, după cum anunță „El Partidazo”.

La ultima fază din overtime, la scorul de 93-92 pentru Real, Ante Tomic a încercat un lay-up prin care să aducă victoria echipei sale. Mingea a atins inelul, după care Anthony Randolph a blocat mingea pe panou. Arbitrii au dictat „goaltending”, chiar și după ce au revăzut faza și astfel au trimis Copa del Rey la Barcelona pentru al doilea sezon consecutiv.

A fost furt” a spus căpitanul lui Real Madrid, Felipe Reyes, în drum spre vestiar.

La conferința de presă de după meci, președintele secției de baschet de la Real Madrid, Juan Carlos Sanchez, a avut următoarea declarație:

Este pentru al doilea an consecutiv în care există o greșeală majoră de arbitraj împotriva lui Real Madrid. Văzând reluarea fazei, dacă cei trei arbitri nu au văzut că este capac corect, ceva s-a întâmplat, ceva greșit.”

O altă fază discutabilă a avut loc la scorul de 92-90 pentru Barca, când Chris Singleton a scăpat pe contraatac și nu a putut finaliza prin slam-dunk după ce a fost lovit în săritură de același Anthony Randolph. Arbitrii au lăsat jocul să continue și la celălalt panou Jaycee Caroll o ducea pe Real Madrid în avantaj.

*foto: mundodeportivo.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    ...
    Deci se întâmplă și la nivele mari...

    cu 5 ani în urmă (18.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!