Stiri

Real Madrid se impune în derby-ul rundei cu Fenerbahce Istanbul

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.03.2019

Real Madrid a câștigat meciul etapei cu numărul 25 din Euroliga Masculină, contra lui Fenerbahce Istanbul, cu scorul de 101-86. Partida desfășurată joi seara, 7 martie, la Madrid, relansează lupta pentru prima poziție în competiția supremă a Europei la finalul sezonului regulat.

În reeditare finalei din sezonul trecut, Fenerbahce a început mai bine și avea 19-10 în startul partidei. Randolph și Tavares au făcut însă ca primul sfert să fie adjudecat de Real Madrid, 27-25. Spaniolii au menținut ritmul și la pauză aveau 7 lungimi avantaj, 52-45. Elevii lui Pablo Laso au tranșat meciul definitiv în actul trei când mai adăugau 9 puncte ecartului, iar Fenerbahce nu a mai putut realiza revenirea.

Anthony Randolph a fost omul meciului cu 21 de puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. Sergio Llull a avut și el o evoluție la înălțime, încheiată cu 17 puncte, 10 pase decisive și 3 recuperări. Jaycee Carroll a terminat cu 12 puncte marcate, iar Walter Tavares cu 11.

Kostas Sloukas a fost principalul artizan de la Fener cu 15 puncte și 7 pase decisive. Vesely și Guduric au contribuit cu câte 12 puncte fiecare, iar Melli și Muhammed cu câte 11.

În urma acestui rezultat Fenerbahce rămâne prima în clasament cu 21 de victorii și 4 înfrângeri, în timp ce Real Madrid se află pe ultima treaptă a podiumului cu 19 victorii și 6 înfrângeri.

*foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!