Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Record în LNBF. Al 10-lea meci în care Kajdacsi depășește borna 10 la recuperări

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
08.12.2013

Judit Kajdacsi a avut o evoluție bună sub panoul advers în înfrângerea Universității Cluj-Napoca în fața vicecampioanei României, CSM Târgoviște. Partida s-a încheiat cu scorul de 103-39 în favoarea formației din județul Dâmbovița.

Maghiara legitimată la Universitatea Cluj-Napoca a realizat un record greu de egalat în Liga Națională de baschet feminin. Pivotul ce măsoară 192 cm este la al 10-lea meci din 11 partide jucate în actualul sezon când izbutește să depășească cota de 10 recuperări.

Pe departe cea mai bună recuperatoare din campionatul național, Kajdacsi a prins 17 mingi (14 în defensivă) în partida de la Târgoviște. Ea a avut 4/12 aruncările de 2 puncte și 0/3 la cele de 3 puncte pentru un total de 8 puncte. Aceasta a evoluat pe întreg parcursului meciului și a mai acumulat 2 assisturi, 4 intercepții și a pierdut posesia mingii de șapte ori pentru un indice de 14 în dreptul eficienței.

Kajdacsi are medii pe meci de 16.0 puncte, 15.5 recuperări și 1.5 pase decisive în acest sezon cu un total de 21.0 unități la eficiență.

Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!