Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Recorduri de eficiență pentru Ceciley Johnson și Ruxandra Chis

Marius Petri

Marius Petri
15.03.2014

Universitatea CSM Oradea a bifat a opta victorie din această stagiune din Liga Națională de baschet feminin în urma succesului înregistrat pe teren propriu contra celor de la SCM CSȘ Craiova. Bihorencele s-au impus la o diferență liniștitoare de 55 de puncte, scor 101-46, principalele remarcate fiind Shuanda Ashford, L'Oreal Price, Ceciley Johnson și Ruxandra Chis. Dintre acestea, ultimele două au reușit recorduri stagionale.

În aproape 27 de minute petrecute pe parchet, Ceciley Johnson a contribuit la victoria echipei sale prin 14 puncte, 16 recuperări și 3 pase decisive. Aceasta a avut 5/9 la aruncările de două puncte, 0/1 la cele din afara semicercului și 4/5 de la linia de fault. Baschetbalista de peste Ocean a mai avut 2 mingi câștigate, 2 pierdute și un capac, înregistrând 29 de unități la eficiență. Astfel, prestația din această partidă este cea mai bună din actualul sezon pentru pivotul Oradei, care a mai reușit alte 6 partide încheiate în double-double.

La al 21-lea meci din acest campionat în care a fost folosită, Ruxandra Chis și-a egalat propriul record în ceea ce privește capitolul eficiență, terminând partida cu un indice de 21. Baschetbalista de 176 cm a evoluat 31 de minute contra Craiovei, timp în care a acumulat 17 puncte, 5 recuperări și 3 assist-uri. Românca a înscris 2/3 aruncări din interiorul semicercului, 4/4 de la mare distanță și 1/2 de la "libere". 

Înaintea ultimului meci rămas din sezonul regulat, Universitatea CSM Oradea se situează pe poziția a 10-a în clasamentul Ligii Naționale, având un bilanț de 8 victorii și 17 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!