Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Recorduri stagionale pentru Tica și Vlahovic

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.01.2013

Sârbii Vladimir Tica și Aleksandar Vlahovic au stabilit recorduri personale stagionale în victoria repurtată de CSU Ploiești asupra lui CSM București în etapa a 18-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin.

Vladimir Tica a stabilit un record personal de puncte înscrise. Deși a bifat doar 20 minute de joc efectiv, pivotul campioanei a avut 9/13 la aruncările din acțiune și 8/9 la linia de pedeapsă pentru un total de 26 puncte. El a bifat 2 recuperări, o intercepție și două posesii pierdute pentru 22 la eficiență. De notat că Tica avea 21 de puncte marcate la capătul primului sfert!
Precedentul reper stagional al lui Tica a fost de 25 puncte, în prima etapă cu Farul Constanța.

În schimmb, Aleksandar Vlahovic a avut 40 minute de joc, perioadă în care a contabilizat cinci 5 intercepții, un record personal stagional. El a adăugat 5/9 la aruncările din acțiune și 7/8 la linia de pedeapsă pentru un total de 19 puncte. Clahi a avut 8 pase decisive și 2 recuperări cu o posesie pierdută pentru un indice de 28 la eficiență.
De notat că până la acest meci Vlahovic nu a avut mai mult de două intercepții pe parcursul unui joc din actuala ediție de campionat.

Partida s-a încheiat cu scorul de 103-83 în favoarea campioanei en-titre.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!