Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Reprezentativa Nordului se impune în All Star Game-ul baschetului feminin

Paul Olar

Paul Olar
09.02.2016

După încrâncenarea partidelor din Final Four-ul Cupei României, baschetbalistele au avut șansa să se relaxeze grație All Star Game-ului.

În acest meci, desfășurat la Brașov, câștig de cauză a avut reprezentativa Nordului, care s-a impus cu scorul de 106-97 în duelul cu formația similară a Sudului.

Sportivele au încercat să bucure spectatorii, iar tonul la distracție a fost dat de Sonia Ursu și Porchia Green. La final, Jelena Antic, legitimată la Olimpia CSU Brașov, a fost numită MVP. Sportiva ce a reușit 17 puncte a acordat o declarație postului de televiziune Digi Sport, spunând: "A fost un meci extraordinar, cu caracter distractiv. Mă bucur că am putut juca alături de toate aceste fete."

Celelalte trofee puse în joc au fost adjudecate însă de baschetbalistele brașovence. La îndemânare a câștigat tânăra Ana Ferariu, în timp ce la trei puncte a triumfat Biljana Pesovic.

Următorul eveniment important al baschetului feminin se leagă de partida României cu Turcia. Duelul va avea loc la Cluj-Napoca, pe 20 februarie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!