Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Restanţa etapei a 7-a: CSM-U Oradea vs. CS Energia Târgu Jiu

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
25.11.2014

LNBM

Etapa XII

Miercuri, 26 noiembrie - Ora 17:15

DigiSport

Arena „Antonio Alexe” - Oradea

3-4 Fișa meciului 4-2

Vicecampioana României va întâlni pe teren propriu pe căştigătoarea Cupei României din sezonul precedent. Orădenii au un bilanţ negativ având la activ 3 victorii şi 4 înfrângeri, venind după o victorie printr-un buzzer-beater marcat de către Marcus Hatten. Confruntarea din care CSM-U Oradea a ieşit victorioasă s-a înregistrat în compania formaţiei BC Mureş Tîrgu Mureş cu scorul de 76-78.

Remarcatul partidei din partea bihorenilor a fost Daniel Dillon cu 14 puncte, 3 recuperări şi 8 pase decisive, având un indice de la 21 eficienţă.

O noutate pentru bihoreni s-a consemnat prin revenirea lui Silviu Lupusavei, jucător care a mai activat pentru CSM-U Oradea în perioada 2011-2013. Silviu s-a aflat pe bancă în meciul cu gruparea mureşeană, acesta fiind legitimat înaintea partidei şi având oficial drept de joc.

Pentru băieţii lui Cristian Achim urmează un program încărcat, având de disputat 4 partide în 11 zile, atât în cadrul Ligii Naţionale cât şi în competiţia europeană FIBA EuroChallenge.

CS Energia Târgu Jiu se află momentan pe locul 11 în clasamentul Ligii Naţionale, având 2 restanţe de jucat. Bilanţul lor este unul pozitiv, având la activ 4 victorii şi 2 înfrângeri. Gorjenii se află într-o situaţie foarte bună în cadrul competiţiei FIBA EuroChallenge, aceştia aflându-se pe prima poziţie în grupa B la egalitate de puncte cu Tartu Rock și Kormend.

Formaţia condusă de către Antonis Constantinides vinde după o victorie pe teren propriu împotriva formaţiei CSU Sibiu cu scorul de 69-53. De notat ramâne faptul ca în această partidă, dupa primele 6 minute scurse de joc pe tabelă scorul indica 1-1, primul sfert fiind încheiat cu scorul de 10 la 6. Cea mai mare distanţă s-a consemnat în sfertul următor, sfert câştigat de către Energia cu 22-12.Cel mai bun jucător al Energiei a fost Nemanja Milosevic cu 18 puncte, 11 recuperări şi o pasă decisivă.

Din cele 14 confruntări directe dintre cele 2 echipe, CSM-U Oradea conduce cu scorul de 8-6.

Partida va avea loc miecruri de la ora 17:15 în Arena Antonio Alexe. Meciul este transmis în direct pe DigiSport 2 şi Digi24 Oradea.

*Foto: Miha Miclaus

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!