Stiri

Revenire de senzație pentru Real Madrid în meciul 2 al finalei cu Barcelona

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.06.2019

Real Madrid a făcut 2-0 la general în finala din Liga ACB cu Barcelona, după o revenire senzațională și un coș decisiv de 3 puncte marcat de Jaycee Carroll chiar în ultimele secunde ale jocului desfășurat la WiZink Center din capitala Spaniei.

Barcelona a ratat șansa de a egala situația în finală, la capătul unui joc în care a stat la conducere în majoritatea timpului. Catalanii au avut un avantaj de 8 puncte cu un minut și jumătate până la final. Totul s-a decis în ultimele 10 secunde, când Barca avea încă un avantaj de două posesii. Llull a ajuns la linia de libere, unde a transformat prima aruncare și a ratat-o pe a doua. Rudy a recuperat ofensiv, a pasat pentru același Llull, care a preferat extra pass-ul pentru Jaycee Carroll. Shooter-ul american l-a ridicat cu o fentă pe adversarul care a încercat să-l blocheze și a înscris coșul care urma să fie decisiv. Barca a mai beneficiat de o aruncare cu 1.9 secunde rămase din meci dar nu a mai avut time-out și astfel a venit o aruncare din propriul teren, care nu și-a atins ținta. Scor final 81-80 pentru Real Madrid.

Jaycee Carroll a fost omul meciului cu 25 de puncte. Sergio Llull a strâns 13 puncte și 5 pase decisive, iar Edy Tavares a încheiat cu 11 puncte și 9 recuperări.

Thomas Heurtel a principalul artizan al catalanilor cu 30 de puncte marcate. Oriola și Clavel au contribuit fiecare cu câte 12 puncte.

Seria se mută în Catalunia iar meciul 3 poate fi unul decisiv, finala din Liga ACB disputându-se după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!