Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Revine Kyndall Dykes la U-Banca Transilvania?

Paul Olar

Paul Olar
26.05.2015

U-Banca Transilvania ar putea realiza unul dintre cele mai interesante transferuri din actuala perioadă. Conform unor surse de încredere ale site-ului Total Baschet, gruparea ardeleană se află în negocieri avansate cu Kyndall Dykes.

Mai mult, americanul se află deja la Cluj-Napoca, acolo unde a asistat, alături de Mircea Cristescu și Mihai Silvășan, la un turneu de baschet rezervat amatorilor. Sportivul originar din Louisiana a încheiat sezonul cu BC Mureș Târgu Mureș, ajungând până în finala campionatului.

Jucătorul a contabilizat medii stagionale de 15.2 puncte, 4.0 recuperări, 2.8 pase decisive și 13.5 la eficiență. De asemenea, Dykes a strâns patru partide în Cupa României, remarcându-se cu statistici de 17.0 puncte, 4.0 recuperări, 2.8 assist-uri și 17.5 la eficiență.

Născut pe 12 noiembrie 1987, Kyndall activează pe posturile de fundaș, respectiv extremă. El măsoară 1.91 m și a evoluat de-a lungul carierei la grupări precum Galil Gilboa (Israel), Halychyna, Hoverla (Ucraina). Totodată, sportivul de peste ocean a cucerit Liga Națională în maieul lui U-BT.

Dacă transferul lui Dykes se materializează, nord-americanul ar reprezenta un plus semnificativ pentru trupa lui Marcel Țenter, care s-a despărțit recent de Andrei Mandache.

*Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • YMCA Tiger :

    ...
    chiar daca Dykes era la cina de sfarsit de campionat in mures la ora 18...

    cu 8 ani în urmă (27.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!