Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rhalimi lăsat în stand-by de Energia Rovinari

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
10.09.2013

 Energia Rovinari

Deşi marocanul părea înlocuitorul lui Drasko Albijanic la Energia Rovinari, din câte se pare conducerea clubului a spus ”Pas” acestei variante.

 ’’Pivotul marocan nu mai este o prioritate pentru că antrenorii au dorit altă variantă. Bine, am înţeles că ar fi şi ceva probleme cu viza, plus partea financiară pentru că noi va trebui să ne încadrăm într-un anumit buget. În schimb, se negociază cu alţi doi jucători de profil, unul din Letonia, om de naţională şi un altul din Lituania, un baschetbalist cu experienţă, care a jucat cu Djapa, iar sârbul ne-a dat referinţe bune despre el, ’’ a precizat Laurenţiu Răuţ, preşedintele clubului Energia Rovinari, pentru sportîngorj.ro

Din informaţiile de care site-ul nostru dispune până în acest moment, pivotul naţionalei Letoniei este Andrejs Selakovs (2.07m), jucător ce evoluează în această perioadă la EuroBasket, având o medie de 0.8 puncte şi 2.6 recuperări în 5 partide pentru naţionala ţării sale.

Comform sursei mai sus citate, lituanianul care a jucat cu Djapa pare a fi Saulius Kuzminskas, cei doi îmbrăcând tricoul italienilor de la Vanoli Cremona. Acesta măsoară 2.10 m şi a evoluat în sezonul precedent pentru echipa lituaniană BC Siauliai.

Din spusele oficialiilor gorjeni, în această săptămână se va rezolva problema pivotului la Tîrgu-Jiu. Energia Rovinari va participa la turneul amical organizat la Craiova în perioada 11-13 septembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!