Stiri Acvile

Rio 2016: Serbia surclasează Australia în drumul spre marea finală

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.08.2016

Serbia este cea de-a doua echipă calificată în finala concursului de baschet de la Jocurile Olimpice de la Rio. Naționala condusă de Sasa Djordjevic nu a avut emoții în fața Australiei și a câștigat meciul din semifinale cu scorul de 87-61.

Soarta partidei a fost precetuită pentru australieni încă din prima repriză când aceștia au marcat doar 14 puncte (6/29 din acțiune) pe fondul unei apărări a sârbilor. După pauză australieni au găsit mai ușor drumul spre coș, însă tot Serbia avea să câștige sfertul trei la o diferență de 7 puncte. În ultimul act nimic spectaculos nu avea să se mai întâmple, iar rezervele celor două echipe avea să stabilească scorul final.

Milos Teodosic a fost omul meciului cu 22 de puncte, 5 pase decisive și 2 recuperări. Stefan Markovic a încheiat cu 14 puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări . Milan Macvan a adăugat 12 punct, 3 recuperări și 2 pase decisive, iar Miroslav Raduljica a totalizat 11 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive.

Patty Mills și Brock Motum a fost cei mai buni marcatori ai Australiei, fiecare cu câte 13 puncte. Joe Ingles s-a mai remarcat cu 12 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă.

În finala turneului de baschet de al Jocurile Olimpice de la Rio, Serbia va întâlni Statele Unite ale Americii. Acel duel va fi reeditarea finalei campionatului mondial din 2014. Pentru Australia urmează meciul pentru medalia bronz pe care îl vor disputa în fața Spaniei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii