Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rob Thomson: "La Cluj-Napoca a fost cel mai frumos loc unde am jucat"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.10.2011

Aşa cum Total Baschet anunţa în exclusivitate, partida dintre U Mobitelco BT Cluj-Napoca şi BC Timişoara a fost ultima pentru Rob Thomson. Baschetbalistul cu dublă cetăţenie a decis să plece în Rwanda pentru a demara un proiect baschetbalistic pentru copiii de acolo.

La finalul confruntării adjudecate de către gazde a avut loc o ceremonie de rămas bun în care Rob Thomson a ţinut un discurs, iar conducerea l-a premiat cu o minge de colecţie

Ma simt foarte emoţionat şi în acelaşi timp foarte bucuros să fiu în această seară în faţa voastră. Aici, la Cluj, a fost cel mai frumos loc unde am putut juca. In al doilea rând, colegii de la U Mobitelco sunt unii dintre cei mai buni, atât pe plan profesional cât şi în relaţia de preteni. Pentru mine au fost ca nişte fraţi. În al treilea rând va mulţumesc mult pentru suport. Bineînţeles am avut şi urcuşuri şi coborâşuri însă Marcel Ţenter mi-a dat încrederea de care am avut nevoie pentru a juca la un nivel cât mai bun. Mulţumesc stafului tehnic lui Mircea Cristescu pentru tot ceea ce a făcut. Au fost alături de mine tot timpul petrecut la Cluj. Îmi pare rău că voi pleca în această seară însă sunt convins că anul acesta veţi mai cuceri încă un trofeu.

Întrebat cum i s-a părut despărţirea de echipa campioană a României, Thomson a recunoscut că a fost foarte emoţionat

Totul a fost incredibil în această seară. Mă bucur că am câştigat, că fanii ne-au susţinut aşa cum au făcut-o de fiecare dată, ceremonia de rămas bun a fost foarte emoţionantă, totul a fost incredibil. Nu cred că aş fi putut cere mai mult. Probabil că dacă ultima aruncare, din ultima secundă, mi-ar fi intrat atunci totul ar fi fost perfect.

Referitor la adversarul de sâmbătă seară, Thomson este de părere că adversarul a fost unul puternic însă clujenii au meritat victoria.

Timişoara este o echipă bună, în prima repriză ne-am luptat de la egal la egal cu ei însă odată ce ne-am concentrat nu am mai putut fi ajunşi din urmă, ne-am făcut jocul aşa cum a trebuit.

Despre confruntarea cu Branko Cuic pivotul a afirmat că a fost ceva minunat.

A fost frumoasă. După cum am spus şi în conferinţa de presă am luat campionatul împreună şi acest lucru rămâne mereu în sufletele noastre. Tot timpul când sunt pe acelaşi teren cu el mă simt minunat

Cariera baschetbalistică a lui Thomson nu se va încheia aici, el afirmând că va mai evolua de plăcere în Rwanda.

Foto: Manases Sandor (www.u-mobitelco.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!