Stiri Cupa României Masculin

Rolland Török: „Trebuie să mergem acolo și să începem meciul de la 0-0”

David Istrate

David Istrate
14.03.2019

La mai puțin de 48 de ore după confruntarea din campionat, U-BT Cluj-Napoca a primit din nou vizita lui BCM U FC Argeș Pitești, de această dată în Cupa României. După o partidă foarte disputată, formația gazdă a reușit să se impună cu scorul de 93-88.

La conferința de presă organizată după încheierea jocului, Rolland Török a vorbit atât despre acest meci cât și despre duelul din retur.

Într-adevăr, ne-am așteptat la un meci greu, un meci intens, cu multe probleme, zic, pe teren. Dar mă bucur că am reușit să ne trezim în partea a doua a meciului și am reușit să câștigăm. Nu trebuie să ne uităm cu câte puncte am câștigat. Eu zic că noi trebuie să mergem acolo și să începem meciul de la 0-0. Sper să câștigăm și meciul ăla și să avansăm mai departe. Sigur că o să fie greu dar noi trebuie să mergem acolo cu gândul să câștigăm că nu ne gândim cu câte puncte am câștigat aici. Trebuie să câștigăm și după nu mai avem nimic de făcut numai să jucăm semifinala.”

În sfertul al treilea, baschetbalistul român a reușit mai multe triple într-un moment foarte important și astfel acesta a semnalizat revenirea gazdelor. Cu toate acestea, Roli Török a rămas modest.

Asta, pot să spun, că este o slăbiciune de-a mea: trebuie să fiu mai constant. Să nu am momente bune, după iar momente rele, să fiu mai constant. Încerc să lucrez la asta. Mă bucur că am reușit să ajut echipa și să țin echipa în joc. Eu zic că am arătat atitudine toată echipa și am reușit să câștigăm acest meci.”

În cele din urmă, jucătorul născut la Oradea a vorbit și despre noile achiziții ale trupei clujene: Alhaji Mohammed și Nana Foulland.

Da, e greu pentru ei. Au venit într-o echipă formată, unde deja noi ne cunoșteam. Ei trebuie să se integreze acuma și să înțeleagă care e tactica noastră atât în atac cât și în apărare. Eu zic că o să ne ajută pe noi în restul sezonului.”

Partida de la Pitești va avea loc miercuri, 20 martie, de la ora 20:00, fiind transmisă în direct de Digisport. Între timp, U-BT Cluj-Napoca va mai disputa un joc dificil pe terenul lui SCM U Craiova duminică, 17 martie, de la ora 18:00.

*foto: u-bt.ro/Manases Sandor

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    Rolly
    Esti pe drumul cel bun. Se vede progresul.

    cu 5 ani în urmă (14.03.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Torok
    Bravo! Ai fost cam decisiv ieri.

    cu 5 ani în urmă (14.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii