Stiri

Rolland Torok: „AEK Larnaca nu este aceași echipă cu care am jucat în Champions League”

Paul Olar

Paul Olar
02.11.2016

U-Banca Transilvania își măsoară miercuri seara forțele cu AEK Larnaca, într-un joc din grupa D a FIBA Europe Cup. Încleștarea va demara la ora 20:30, iar Rolland Torok prevede un duel apric cu ciprioții.

"Este clar că echipa din Larnaca va veni aici să câștige, ne va fi foarte greu, atât în apărare, cât și în atac, însă eu consider că, dacă ne facem jocul nostru și respectăm toate indicațiile antrenorilor, vom câștiga. AEK Larnaca nu este aceași echipă cu care am jucat în Champions League, o știu toți colegii mei. Vom lupta să câștigăm, vrem să adunăm trei victorii în grupă, lucru care ne-ar avantaja în perspectiva unei calificări. Toți suntem cu moralul sus în urma seriei bune, atmosfera este foarte bună în vestiar, în afara terenului, mă bucur că ne înțelegem foarte bine, iar victoriile acestea consecutive ne ajută și mai mult. Este o oarecare diferență între jocurile din campionat și cele din cupele europene, din cauza regulamentelor diferite, unele echipe au voie cu mai mulți jucători străini, altele cu mai puțini, așadar se simte puțin o diferență. Așteptăm cât mai mulți fani să vină să ne sprijine și la meciul acesta, este clar că suporterii ne ajută foarte mult, în oricare meci, indiferent de adversar”, a precizat Torok, conform u-bt.ro.

Până la ora actuală, U-BT are la activ două victorii din tot atâtea posibile.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!