Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rolland Torok: „Etapa trecută a fost un eșec, un duș rece din care am învățat și sperăm sa nu se mai repete”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.11.2017

Pentru U-BT Cluj urmează o nouă partidă, după înfrângerea din weekend-ul trecut din campionat, 83-84 la Sibiu, respectiv victoria din FIBA Europe Cup de la mijlocul săptămânii cu Lukoil Academic Sofia, 88-73. Acum, pentru formația clujeană urmează un meci pe teren propriu, în compania lui BC Mureș, echipă care se zbate în jumătatea inferioară a clasamentului în startul noului sezon. 

Rolland Torok, căpitanul echipei din Cluj-Napoca, a vorbit despre partida pe care el și colegii săi o vor disputa cu Târgu Mureș, făcând comparație cu ce s-a întâmplat în ultimele două jocuri.

Urmează un meci important pentru noi și ne dorim să câștigam. Venim după o victorie frumoasă la Sofia, avem până acum un parcurs fără greșeală în FIBA Europe Cup și ne dorim să continuăm la fel și în campionat. Etapa trecută a fost un eșec, un duș rece din care am învățat și sperăm sa nu se mai repete. Echipa Mureșului, chiar dacă are probleme financiare, este una bună, cu jucători experimentați și care joacă fără presiune, neavând nimic de pierdut”, a punctat Roli, conform site-ului oficial al U-BT. 

Disputa dintre U-BT Cluj și BC Mureș se va juca azi la Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu începere de la ora 19:45, fiind transmisă în direct de DigiSport 3. 

*Foto: Manases Sandor (u-bt.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!