Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rolland Torok: “Fiecare dintre noi am înţeles ce am greşit în meciul cu Steaua”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
15.12.2017

rolland torok scm u craiova u bt cluj

U-BT Cluj Napoca întâlneşte în deplasare SCM U Craiova în etapa a IX-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Va fi al doilea meci consecutiv pe teren străin pentru echipa campioană, după înfrângerea dureroasă împotriva Stelei, scor 89-74.

Unul dintre cei mai importanţi jucători din rotaţia lui U-BT Cluj, Rolland Torok, a discutat despre înfrângerea cu Steaua.

Steaua are o echipă bună, puternică. Din păcate greşelile noastre atât din apărare cât şi din atac ne-au costat înfrângerea. Nu am reuşit să ne concentrăm îndeajuns, iar steliştii au vrut  cu ardoare o revanşă pentru meciurile din finala campionatului trecut. Aş putea zice că primul lucru unde am avut destul de multe greşeli a fost apărarea. Nu am respectat tactica pregatită pentru meciul acesta, repercursiunile greşelilor noastre s-au dovedit a fi puncte marcate de ei.

Torok susţine că împotriva Craiovei, clujenii au numai soluţia victoriei.

Niciun meci nu seamănă cu celălalt. Sunt convins că fiecare dintre noi am înteles unde am greşit în meciul cu Steaua şi în această săptămână am lucrat la corectarea acestora. Consider că suntem pregătiţi pentru meciul cu Craiova şi altă opţiune decât victoria nu avem.

Duelul dintre SCM U Craiova şi U-BT Cluj-Napoca are loc astăzi, de la ora 17:45. Partida va fi televizată de Digi Sport 4.

*foto: Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!