Stiri Acvile

România, încă o înfrângere dură la Universiada de la Napoli

Eduard Popa

Eduard Popa
04.07.2019

România, încă o înfrângere dură la Universiada de la Napoli

 

A doua partidă pentru naționala feminină a României la Universiada de la Napoli și al doilea eșec dureros pentru „Acvile” la turneul italian. Tricolorele au suferit o înfrângere la 37 de puncte în fața naționalei Portugaliei, scor 32-67.

Echilibrul a fost rupt repede de lusitane, care au reușit să țină naționala României la numai 6 puncte după primele zece minute (16-6). Interesant este că sfertul secund a fost câștigat de romance, care intrau la pauză la nouă puncte în spatele Portugaliei (25-16). Sfertul trei a fost unul groaznic pentru elevele lui Cătălin Tănase, care au pierdut cu 23-6. Și ultimul sfert a fost câștigat tot de iberice, care s-au impus în cele din urmă cu 67-32.

Potrivit statisticii oficiale a meciului, România nu a reușit să înscrie niciun coș de 3 puncte (0/14). Singurele reușite ale tricolorelor au venit din spațiul de 2 puncte (10/26) și de la libere (12/12).

Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Josephine Filipe, cu 20 de puncte, care a fost secondată de colega ei, Laura Ferreira, cu 14 puncte. Pentru România Paula Lenart a înscris 6 puncte, Dora Ardelean 5, Vîrjoghe, Kelemen, Podar și Ferariu fiecare câte 4, Carla Popescu 3 și Sonia Vilcinschi 2 puncte.

După cele două înfrângeri cu Portugalia și Rusia (31-59), pentru romance urmează acum duelul cu Argentina.

*foto: facebook Echipa naţională de baschet feminin a României

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!