Stiri Vulturi

România și Slovacia conduc Grupa F din faza a 3-a a precalificărilor pentru EuroBasket 2021

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.08.2019

România și Slovacia conduc Grupa F din faza a 3-a a precalificărilor pentru EuroBasket 2021

România a câștigat primul joc desfășurat în faza a 3-a a precalificărilor pentru EuroBasket 2021. „Vulturii” au câștigat clar în Cipru cu scorul de 85-70, la capătul unui meci în care echilibrul s-a consemnat doar în sfertul secund.

În prima partidă desfășurată în Grupa F, Slovacia a reușit să se impună pe teren propriu în fața Ciprului cu scorul de 67-60.

România și Slovacia au câte o victorie în grupă. „Vulturii” ocupă momentan prima poziție grație unui coșaveraj mai bun. Cipru ocupă ultima poziție cu două înfrângeri. Clasamentul complet arată astfel:

Programul rămas în Grupa F este următorul:

10 august: România vs Slovacia
14 august: Cipru vs Slovacia
17 august: România vs Cipru
21 august: Slovacia vs România

Vă reamintim faptul că prima echipă din grupă se califică pentru calificările pentru EuroBasket 2021. Câștigătoarea grupei se va lupta cu Polonia, Israel și Spania pentru un loc la campionatul european.

foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    E un titlu banal
    Nu sunt prea multe echipe intr-o grupã?! ;-)

    cu 4 ani în urmă (08.08.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!