Stiri Acvile

România și Ungaria joacă finala Balkanic Next Star 2018 la feminin

Andreea Vlase

Andreea Vlase
15.12.2018

În această dimineață s-au disputat semifinalele întrecerii feminine de la Balkanic Next Star 2018, la sala LPS din Cluj-Napoca. Naționalele U16 ale României și Ungariei s-au impus în fața adversarelor, la fel ca în grupă, astfel că vor juca de la ora 18:00 pentru trofeu, la sala Gheorghe Roman din Cluj-Napoca.

Ungaria a trecut de Bulgaria în prima semifinală, iar România a învins Macedonia cu 70-35 în cea de-a doua semifinală. Din păcate, nu avem încă alte detalii de la meciurile disputate la sala LPS, dar vom reveni cu amănunte dacă vom primi statisticile.

Tot astăzi sunt programate finalele competiției feminine, care revine la sala Gheorghe Roman. FRB TV a transmis până acum toate meciurile disputate la această sală în cadrul Balkanic Next Star 2018. De la ora 16:00 se întâlnesc Bulgaria și Macedonia în finala mică. Cele două au jucat și ieri și atunci bulgăroaicele s-au impus cu 64-43.

De la ora 18:00 se va disputa finala mare, între România și Ungaria. În duelul de ieri, care a decis prima poziție din faza grupei, tricolorele s-au impus cu 52-50, revenind de la -14 în sfertul secund și conducând cu 10 puncte la ultima pauză.

La aceeași sală se mai dispută astăzi două meciuri din competiția masculină, după ce Muntenegru a depășit Bulgaria cu 83-61, de dimineață. De la ora 14:00 este programat duelul dintre România și Ungaria, iar de la 20:00, cel dintre Muntenegru și Macedonia.

*foto: Federatia Romana de Baschet facebook  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!