Stiri Vulturi

România U16 debutează astăzi la puternicul turneu de la Zrenjanin

Eduard Popa

Eduard Popa
16.03.2018

nationala u16 turneu

Selecționata masculină U16 a României va debuta astăzi în cadrul turneului de la Zrenjanin, la rezervat sportivilor de până la 16 ani.

La această competiție și-au anunțat prezența și mai multe formații de top din Europa, printre care se numără Real Madrid, Partizan Belgrad, Lokomotiv Kuban, Fenerbahce Istanbul sau Stella Azzurra, precum și naționala U16 a Muntenegru.

Primul meci al formației antrenate de Răzvan Cenean și Flavius Lăpuște va fi astăzi, de la ora 14:30, în compania lui Lokomotiv Kuban. Celelalte două echipe din grupă sunt Petrovgrad și Stella Azzura.  

Iată lotul „Vulturilor” mici:

Rareș Matei Dumitrescu (CSM Steaua Eximbank, 2002)

Ștefan Iulian Grasu (CSU Știința București, 2003)

Matei Badea (Agronomia București, 2002)

Valentin Andrei Stan (Agronomia București, 2002)

Alexandru Gabriel Lazăr (Agronomia București, 2002)

George Cristian Cotoară (Agronomia București, 2002)

Alin Marian Irincu (Basketball Lofwen Braunschweig, 2002)

Vlad Rares Marinău (LPS CSM Oradea, 2003)

Robert Constantin Tănăsescu (CSS Craiova, 2002)

Edward Valentin Mocanu (CSM Steaua Eximbank, 2002)

Gabriel Cristian Luis Dincă (CSM Steaua Eximbank, 2002)

Toma Lungoci (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, 2002)

Dragos Axinte (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, 2002)

Mihai Carcoană (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, 2002)

Tudor Todea (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, 2002)

După rezultatele înregistrate în primele două zile ale competiției, primele două locuri din grupe vor accede în semifinale și vor continua lupta pentru trofeu, în timp ce restul echipelor se vor confrunta pentru locurile 5-8. În ultima zi a turneului, organizatorii au pregătit și două concursuri înaintea finale. Astfel, participanții se vor întrece într-un “Slam-dunk contest” și un “3 point shooting contest”, cu începere de la ora 19:00.

Programul meciurilor susținute de juniorii noștri este următorul:

16 martie

Lokomotiv Kuban – România U16 (ora 14:30)

17 martie

România U16 – Stella Azzurra (ora 12:30)

Petrovgrad – Romania U16 (ora 17:00)

18 martie

Meciuri pentru clasamentul final al “U16 Petrovgrad Basketball Cup 2018”

Toate meciurile, dar și concursurile individuale, vor fi transmise în direct pe canalul de youtube “Petrovgrad Basketball Cup U16 Zrenjanin”.

*foto: serbianhoops.com

7 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Foarte slabi
    Am urmarit cateva minute din inregistrarea meciului si m-am ingrozit cat de slab se prezinta echipa noastra. As fi curios sa vad o statistica pt ca am vazut mai multe TO decat faze reusite. Conducatorii de joc cel putin au avut probleme foarte , foarte mari.

    cu 6 ani în urmă (16.03.2018) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Meciul 2
    Am pierdut 71-38 cu Stelle Azzura. Nimic nou de comentat cand reusesti 9-10 puncte pe sfert si faci mai multe TO decat puncte. Foarte important ca in urma acestui turneu baietii nostri vor intelege la ce nivel se afla din punct de vedere sportiv. Majoritatea nu ar trebui sa neglijeze cartea. Mi-a placut nr 15, cred ca este Grasu, care desi are alura de luptator are ceva calitate si tupeu. In primul meci mi-a placut nr.14 chiar si nr 10 . In rest foarte, foarte putin.
    Total baschet , poate gasiti o lista cu numerele de pe tricou sa stim despre cine vorbim. Bune ar fi si statisticile...

    cu 6 ani în urmă (17.03.2018) Raspunde
  • costel_c :

    Viitor de aur tara noastra n-are
    Am urmarit toate meciurile, atat ieri cat si azi. Suntem la ani lumina. Bine ca nu am picat in grupa cealalta. Nationala U16 a Macedoniei, Real, Partizan, Fenerbahce si Stella Azzuro ne bat la orice ora din zi si din noapte la minim 25 de puncte si asta fara sa se intrebuinteze prea tare. Nu stiu ce s-ar mai putea spune dupa 3 infrangeri. Cea in fata italienilor era logica dar speram la mai mult in fata echipei locale si a celor de la Kuban.

    cu 6 ani în urmă (17.03.2018) Raspunde
  • costel_c :

    Ce am castigat dupa acest turneu?
    Ar fi bine de vazut statisticile sa ne smulgem parul din cap. Nu avem scheme, nu avem aruncatori de la distanta si semidistanta, nu stim sa facem pressing in suprafata adversa, nu dam pasa in atac la omul liber, pasam in picioarele coechipierilor. Statistica ne va arata ca suntem campioni la TO. Vinovati nu sunt doar jucatorii!!!

    cu 6 ani în urmă (18.03.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Antrenori
    Eu de 15 ani tot scriu ca avem nevoie de antrenori si scoli de antrenori profesionisti si de criterii competitive de promovare a lor. Aici, este ca in orice alta activitate: daca nu te instruiesti si nu inovezi ramai in urma. Asa a fost si cu handbalul de la noi. Lucrurile se repeta daca repetam greselile.

    cu 6 ani în urmă (18.03.2018)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Totalbaschet
      Poate gasiti macar lista cu alocarea numerelore de pe tricou sa stim si noi pe cine am vazut la treaba.

      cu 6 ani în urmă (18.03.2018)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Razvan Cenean
      Este antrenorul principal, concitadinul d-voastra si care a mai condus nenumarate echipe nationale de juniori, spre aceleasi rezultate. Oricum , Kuti, Dragoste si D. Gheorghe cu el au lucrat in anii junioratului. Brosser si T. Gheorghe au lucrat cu el ultimul sezon de juniorat....

      cu 6 ani în urmă (18.03.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!