Stiri Vulturi

România a anunțat lotul de 12 pentru meciul cu Kosovo

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.11.2018

Echipa masculină de seniori a României va disputa un nou meci în Grupa B din cadrul FIBA EuroBasket 2021 Pre-Qualifiers. „Vulutrii” vor primi vizita reprezentativei din Kosovo, într-o partidă ce se va desfășura în Arena Antonio Alexe din Oradea, joi (29 noiembrie) cu începere de la ora 18:00. Meciul va putea fi urmărit în direct și la televizor, pe canalul DigiSport 4.

România va aborda al doilea joc din cadrul campaniei FIBA EuroBasket 2021 Pre-Qualifiers cu următorul lot 12 de jucători:

Giordan Lee WATSON – CSM CSU Oradea
Radu VÎRNĂ – CSA Steaua București
Mirel DRAGOSTE – BC CSU Sibiu
Tudor GHEORGHE – BCMU FC Argeș Pitești
Nandor KUTI - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
Dragoș Andrei DICULESCU – SCM Timișoara
Radu PALICIUC - BCMU FC Argeș Pitești
Rolland TOROK - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
Alexandru OLAH - Kangoeroes Basket Mechelen
Bogdan POPA – SCMU Craiova
Cătălin BACIU – SCM Timișoara
Anton DIACONESCU – Dinamo Știința București

Tudor Costescu nu se poate baza astfel pe câteva nume importante la acest meci. Emanuel Cățe a suferit o accidentare de ultim moment în Liga ACB și nu a mai făcut joncțiunea cu lotul național. Vlad Moldoveanu, Bobe Nicolescu și Iulian Orbeanu sunt la rândul lor accidentați și nu vor putea evolua în meciul cu Kosovo. Din informațiile noastre, Radu Vîrnă a suferit la rândul său o accidentare și este incert pentru jocul de joi, 29 noiembrie.

Pentru România, meciul cu Kosovo este cel de-al doilea din Grupa B. În primul joc, disputat în Macedonia, naționala noastră a pierdut cu scorul de 90-76.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!