Stiri

România a pierdut meciul cu Polonia, de la Eurobasket U 18 – divizia B

Eduard Popa

Eduard Popa
01.08.2018

romania u18 eurobasket

România a pierdut în fața Poloniei al patrulea meci din cadrul Campionatului European U18 masculin, Divizia B, din Skopje Macedonia. Partida s-a desfășurat marți seara și s-a terminat cu scorul de 84-71 pentru polonezi.

Polonia tranșase soarta meciului încă din prima jumătate. Dacă după 10 minute conduceau cu 22-15, la pauză diferența era de 21 de puncte, scor 47-26. România a reușit să câștige ultimele două sferturi, a ajuns chiar la 10 puncte cu un minut rămas de jucat și a terminat meciul la 13 puncte în spatele adversarilor.

Mihai Măciucă a fost din nou cel mai bun marcator al tricolorilor, cu 20 puncte și 5 recuperări, Constantin Aurelian Gavriloaia a terminat cu 14 puncte și 9 recuperări fiind cel mai efficient baschetbalist al României , cu un indice de +16. De partea cealaltă, Sebastian Walda a reușit 17 puncte, Bartlomiej Pelczar a marcat 16 puncte, iar Gregorz Kaminski a terminat cu 11 puncte și 10 recuperări pentru Polonia.

După această înfrângere, România are 2-2 la general, la fel ca Polonia și Norvegia. Portugalia și Belarus au fiecare 3-1, în timp ce Elveția are 0-4.

Miercuri, 1 august, România va întâlni de la ora 22:00 formația Belarus. În funcție de rezultatele din ultima zi, vom ști dacă România va juca pentru locurile 9-16 sau 17-24.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • tanaseb :

    U18
    Avem un lot slabut singurii capabili sa faca ceva fiind Maciuca si Gavriloaia. Aseara nu am inteles un lucru. In sfertul 4 am avut o revenire importanta si Sapera l-a tinut pe banca pe Maciuca in ultimele 5 minute, de neinteles. Asta daca nu ar fi vorba de accidentare. Hai Romania!

    cu 5 ani în urmă (01.08.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!