Stiri Vulturi

România a urcat o poziție în clasamentul FIBA

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.03.2018

Echipa națională masculină a României  a obținut un succes din dubla cu Croația și Italia din preliminariile FIBA Basketball World Cup 2019. „Vulturii” au reușit o victorie istorică în Croația, după care au suferit un eșec drastic în fața Italiei. România are două victorii și două înfrângeri în actuala campanie de calificare și are șanse la calificarea în faza a 2-a.

Pe lângă poziția îmbucurătoare din grupa pentru calificare, România a urcat o poziție și în clasamentul FIBA. Naționala noastră se află acum pe poziția 58, iar în clasamentul european ocupă locul 32. Totuși în fața României se află echipe precum Taipei, Liban sau Insulele Virgine. Întregul clasament FIBA poate fi cosnultat aici.

În ceea ce privește echipa națională feminină, aceasta rămâne ultima în clasamentul FIBA, chiar dacă a reușit o victorie în deplasare cu Finlanda.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!