Stiri Vulturi

România debutează miercuri contra Ciprului în faza a treia a precalificărilor EuroBasket 2021

Eduard Popa

Eduard Popa
06.08.2019

România debutează miercuri contra Ciprului în faza a treia a precalificărilor EuroBasket 2021

cipru romania baschet live stream

România debutează miercuri, 7 august, în faza a treia a precalificărilor de la EuroBasket 2021. Tricolorii vor avea o deplasare destul de lungă, în Cipru, unde vor întâlni naționala insulară la sala Eleftheria din Nicosia.

Va fi o misiune dificilă pentru Tudor Costescu, care se prezintă la această competiție cu un lot destul măcinat de absențe. Astfel, Rolli Torok și Nandor Kuti nu vor juca împotriva Ciprului din probleme disciplinare (Detalii aici), Dragoș Diculescu a suferit o accidentare la turneul final U20 – divizia B, Vlad Moldoveanu încă se recuperează după problemele avute în sezonul recent încheiat în timp ce Andrei Mandache se află în continuare într-o perioadă de repaus față de naționala României.

Lotul de 12 al „Vulturilor” pentru meciul cu Cipru este următorul: Giordan Watson, Lucas Tohătan, Radu Vîrnă, Mirel Dragoste, Tudor Gheorghe, Radu Paliciuc, Bobe Nicolescu, Iulian Orbeanu, Bogdan Popa, Alex Olah, Emi Cățe.

Reamintim că România a jucat înaintea acestui meci la Trentino Basket Cup, unde a pierdut duelurile cu Italia (60-88) și Elveția (66-86).

Ciprioții vin după o înfrângere în Slovacia. Elevii lui Gavriel Pantelis au pierdut, scor 60-67, în meciul de la Bratislava. Christopher Razis a înscris 12 puncte pentru ciprioți, Simon Michail 11 și Stefanos Iliadis 10.

Partida va fi transmisă în format live stream pe canalul de youtube al FIBA aici:

 

După acest meci, România va primi pe teren propriu, la Ploiești, naționala Slovaciei.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    nu mere linkul fiba
    un se poate vedea macar un liverscore?

    cu 4 ani în urmă (07.08.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!