Stiri Acvile

România joacă împotriva Israelului în cea de-a doua etapă a preliminariilor EuroBasket 2017

Valentin Todea

Valentin Todea
24.11.2015

După ce a câștigat primul meci din grupa H a campaniei de calificare la Campionatul European împotriva Bosniei, scor 67-65, echipa pregătită de Miroslav Popov se duelează în deplasare cu Israel, formație ce a pierdut în prima rundă în fața Turciei, 72-53 pe teren străin.

Meciul va avea loc miercuri, 25 noiembrie, începând cu ora 19, și va fi transmis în direct de TVR 2. În cazul unei victorii, tricolorele ar lua o opțiune serioasă pentru terminarea pe locul doi în grupă la finalul calificărilor, având în vedere faptul că naționala de la Ankara este favorită la ocuparea primei poziții.

Printre baschetbalistele ce reprezintă adversarul nostru de mâine se numără și o americancă naturalizată, Aysha Clark, cea care a reușit să înscrie 17 puncte și să acumuleze 6 recuperări, două intercepții și o pasă decisivă în disputa cu Turcia. De asemenea, din lotul Israelului fac parte sportive născute în Brazilia, Letonia și Ucraina.

Ultima participare a reprezentativei din „Țara Sfântă” la un Campionat European datează din 2011, atunci când a terminat competiția pe locul 13.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!