Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Armin Cane este noul jucător al lui Dinamo Știința București

Eduard Popa

Eduard Popa
16.08.2019

Dinamo Știința București continuă transferurile pentru sezonul competițional 2019/2020. Alb-roșii l-au transferat pe baschetbalistul american Armin Cane, ultima oară jucător în liga din Finlanda, la BC Nokia.

Armin Cane are 1m88 și joacă pe postul de conducător de joc. După ce a jucat în colegiu în perioada 2013-2016 pentru Atlantic Cape și Richard Stockton College, Cane a jucat în sezonul 2018/2019 în Finlanda. El a început în liga a doua finlandeză, cu medii impresionante pentru Hyvinkaan Ponteva și Raholan Pyrkiva. Apoi a făcut pasul în prima ligă finlandeză, la BC Nokia. Aici, Armin a adunat medii de 15,1 puncte, 4,7 recuperări și 3,9 pase decisive, în 27,6 minute din 15 partide.  

Armin Cane este al treilea străin anunțat de Dinamo Știința, după Ousmane Barro și Mladen Jeremic. De asemenea, dinamoviștii i-au mai anunțat pe tinerii Marcu Badiu, Mihnea Andrei, Dani Ioniță și Anton Diaconescu, în timp ce Andrei Calenic este și el acontat pentru sezonul viitor de Dinamo, din informațiile site-ului nostru.

*foto: aamulehti.fi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!