Stiri Cupa României Feminin

Romina Filip: „Nu ne vom da la o parte chiar dacă suntem o echipă nou-promovată”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
27.09.2017

Romina Filip la un antrenament al naționalei cu noua colegă de la club Adina Stoiedin

CS SCM Timișoara joacă astăzi de la ora 19 primul său meci în Cupa României. Romina Filip a venit în această vară și va fi căpitan până când Monika Brosovszky va fi aptă de joc. A încheiat sezonul trecut la Phoenix Galați tot cu două partide în compania arădencelor.

„Cred că este o  pură coincidență că voi începe sezonul contra aceleiași echipe. Cred că va fi un meci destul de echilibrat în care vom lupta de la egal la egal. Aradul este o echipă cu tradiție. Toată lumea înțelege fenomenul baschetbalistic acolo, dar noi nu ne vom da la o parte, chiar dacă suntem o echipă nou-promovată. Vom lupta până în ultima secundă și ne vom juca șansa. Nu am văzut nici un meci al fetelor de la ICIM. Consider că ele pornesc ca și favorite, având în vedere istoricul, însă cred că totul se va decide pe teren”, ne-a declarat Romina Filip.

Timișorencele s-au reunit mai repede ca adversarele din primul tur al Cupei și au avut cu trei amicale mai mult.

„Cu siguranță este un avantaj să începi pregătirea mai repede, mai ales când ești o echipă nou-înființată. Puteau fi și mai multe meciuri de pregătire, însă consider că e bine și așa. Am reușit să ne dăm seama ce lipsuri mai avem  și unde mai trebuie să lucrăm până la începerea campionatului. Consider că m-am integrat. Cred că pentru mare parte din coechipierele mele este ceva nou și atunci ne ajutăm reciproc să trecem peste momentele mai dificile. Mi se pare o echipă destul de omogenă. Cred că această perioadă de pregătire a fost bine venită. A fost destul de mult timp de acomodare. Dacă vom păstra această chimie vom reuși să facem o figură frumoasă în acest campionat”..

Filip este una din cele opt jucătoare venite în această vară la SCM.

„Am ales Timișoara pentru că am auzit lucruri foarte frumoase despre oraș, despre lumea de aici. Consider că împreună putem să construim ceva frumos, așa cum am făcut acum 4 ani la Galați unde am luat-o de la 0. Consider că și aici am putea să construim ceva și peste câțiva ani Timișoara să se bată la titlu. Cred că depinde foarte mult de noi, de ceea ce vom face pe teren și sunt convinsă că dacă vom câștiga meciuri lumea va veni la sală”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii