Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Romina Filip va evolua pentru SCM Timișoara

Valentin Todea

Valentin Todea
31.07.2017

Nou-promovata SCM Timișoara a ajuns la o înțelegere cu Romina Filip în privința colaborării în următorul sezon competițional. Jucătoarea de echipă națională a jucat pentru Phoenix Galați în perioada 2013-2017, după ce anterior evoluase la CSM Târgoviște și Olimpia București.

În vârstă de 27 de ani, Filip a reprezentat o piesă de bază în toate cele patru sezoane petrecute pe malul Dunării. În stagiunea precedentă, extrema a contabilizat medii statistice de 11 puncte, 6.4 recuperări, 3.2 pase decisive, 1.8 intercepții în 33 de jocuri în campionat, pentru un indice al eficienței de 12.1 unități.

În Cupa României, Romina a fost pe parchet în 3 jocuri în sezonul anterior, reușind să adune în medie 15.7 puncte, 5.3 recuperări, 5.7 assist-uri și 3.3 intercepții în 36 de minute pe partidă, având o eficiență de 17.7 unități.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!