Stiri

Ruptură între Juan Carlos Navarro și Barcelona

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.06.2018

Barcelona nu-și dorește să mai mizeze pe jucătorul Juan Carlos Navarro în sezonul 2018/2019. În vara anului trecut „La Bomba” a semnat cu formația Blaugrana un contract valabil pe 10 ani dar doar primul era pentru postura de jucător, ulterior urmând să stabiliească modalitatea în care vor continua colaborarea.

Juan Carlos Navarro a declarat că își dorește să mai joace un an, declarație venită imediat după ce Barcelona a fost eliminată în semfinalele Ligii ACB de către Baskonia. Planurile conducerii Barcelonei nu par să-l mai vizeze pe veteran și în sezonul 2018/2019.

„La Bomba” este o legendă a Barcelonei, echipă pentru care a jucat timp de 17 ani în Euroligă și a cucerit două trofee, în 2003 și 2010. Din 1997 până în prezent, jucătorul ajuns la 38 de ani a mai jucat doar un sezon în alt tricou decât cel blaugrana, la Memphis Grizzlies în stagiunea 2007/2008.

În sezonul recent încheiat, Juan Carlos Navarro a jucat 22 de partide în Euroligă și a avut medii statistice de 6.9 puncte, 1.9 pase decisive și 1.1 recuperări.

Barcelona tocmai i-a prelungit contractul antrenorului sârb Svetislav Pesic. Tehnicianul a preluat echipa catalană pe parcursul sezonului 2017/2018 și a reușit să cucerească Copa del Rey dar a ratat playoff-ul Euroligii și calificarea în finala Ligii ACB.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!