Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sâmbătă au loc confruntările din grupa 7-10

Silviu Isailă

Silviu Isailă
17.03.2017

Faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Feminin programează confruntările dintre CSBT Alexandria vs BC Sirius și Univ. Goldiș ICIM Arad vs Politehnica Iași, partide contând pentru etapa a 27-a.

CSBT Alexandria vs BC Sirius

CSBT Alexandria și BC Sirius se duelează într-o partidă programată sâmbătă, 18 martie, cu începere de la ora 18.00.

În etapa precedentă, gazdele s-au impus pe terenul ultimei clasate, scor 78-66, în timp ce mureșencele au cedat pe teren propriu în fața arădencelor, scor 62-84.

În actualul sezon competițional, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori, mureșencele obținând o singură victorie, în sferturile de finală ale Cupei României, scor 80-66. Așadar, în prima fază a campionatului, echipa din Alexandria a reușit să se impună cu scorul de 88-51, respectiv 85-78. În partida tur a fazei secunde, CSBT Alexandria s-a impus la limită la Mureș, scor 77-75.

Înaintea acestei confruntări, gazdele de sâmbătă se clasează pe locul secund al grupei 7-10 cu 10 victorii și 12 înfrângeri, BC Sirius aflându-se pe locul 3 cu 4 victorii și 18 înfrângeri.

Această confruntare va fi oficiată de Alexandra Stan, Alexandru Ivan și Alexandra Stan, comisar din partea federației fiind Alina Moantă.

Univ. Goldiș ICIM Arad vs Politehnica Iași

Univ. Goldiș ICIM Arad primește vizita celor de la Politehnica Iași, într-o partidă programată sâmbătă, 18 martie, cu începere de la ora 18.30.

Gazdele de la Univ. Goldiș vin după un succes pe terenul mureșencelor, scor 84-62, în timp ce ieșencele au cedat pe pe teren propriu în fața celor de la CSBT Alexandria.

ICIM Arad și Politehnica Iași s-au întâlnit de trei ori în actualul sezon competițional. În prima fază a campionatului, cele două echipe și-au împărțit victoriile. Politehnica Iași s-a impus la Arad, scor 71-63, urmând ca apoi să cedeze pe propriul teren, scor 50-72. În partida din faza secundă, arădencele s-au impus cu scorul de 77-59.

Arădencele se află pe prima a grupei 7-10 cu 11 victorii și tot atâtea înfrângeri, în timp ce echipa din Iași se află pe ultima poziție cu o victorie și 21 de înfrângeri.

Brigada de arbitri este formată din Marius Epure, Alina Dekany și Octavian Goina, comisar fiind Marian Oprea.

foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!