Stiri

Săptămână neagră pentru campioana NBA, care a suferit 4 înfrângeri din 5 partide

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.11.2018

golden state warriors

Golden State Warriors a avut o săptămână de coșmar în NBA. Campioana în exercițiu a suferit 4 înfrângeri în această perioadă, ultima chiar duminică, 18 noiembrie, pe terenul celor de la San Antonio Spurs.

Meciul din Texas a fost la discreția gazdelor, care nu au avut conducerea în doar două momente scurte din sfertul secund. San Antonio s-a impus la final cu 104-92. LaMarcus Aldridge a fost MVP-ul meciului cu 24 de puncte, 18 recuperări și 3 pase decisive. DeMar DeRozan a reușit 20 de puncte, 9 pase decisive și 6 recuperări iar Rudy Gay a contribuit cu 19 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă pentru trupa lui Gregg Popovich. Kevin Durant a fost principalul remarcat de la Golden State cu 26 de puncte, 10 recuperări și 6 pase decisive. Klay Thompson și-a trecut în cont 25 de puncte iar Quinn Cook 18.

În urma acestui rezultat, San Atonio Spurs ajunge la un bilanț pozitiv, 8 victorii și 7 înfrângerei, în timp ce Golden State Warriors are 12 victorii și 6 înfrângeri.

Săptămână a 5-a a sezonului 2018/2019 din NBA a fost una de coșmar pentru Golden State Warriors. Campioana NBA are un bilanț cu o singură victorie și 4 înfrângeri în acest interval de timp și a fost una dintre cele mai slabe echipe din ligă, atât în privința jocului ofensiv cât și a celui defensiv.

golden state warriors

Pentru prima dată de când se află la cârma lui Golden State Warriors, Steve Kerr a încheiat o serie de meciuri în deplasare fără victorie, 0-3 după înfrângerea din San Antonio. Golden State va revine la Oracle Arena, unde va primi vizita celor de la Oklahoma City Thunder.

În această perioadă dificilă pentru Golden State Warriors, Steph Curry și Draymond Green au lipsit. Primul din cauza unei accidentări iar cel de-al doilea după un incident cu Kevin Durant, care i-a atras o suspendare de un meci din partea propriului club. Ulterior, Green a acuzat la rândul său ceva probleme medicale minore.

Klay Thompson și Kevin Durant nu au reușit să suplinească absențele celor doi și spre exemplu, în meciul cu San Antonio cei doi au marcat doar 19 din 51 din acțiune, un procentaj foarte scăzut pentru ei.

Rămâne de văzut dacă Golden State Warriors își va regăsi ritmul în următoarea perioadă, cu sau fără Steph Curry.

*foto: USA Today

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!