Stiri

S-a stabilit data și ora meciului dintre U-Banca Transilvania și Donar Groningen

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.12.2017

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca va debuta în faza secundă a grupelor din FIBA Europe Cup cu un duel pe teren propriu în fața olandezilor de la Donar Groningen. Astăzi s-a stabilit și data, respectiv ora exactă a meciului, iar mai exact Polivalenta din Cluj va găzdui duelul dintre U-BT și Groningen într-o zi de marți, 19 decembrie, începând cu ora 20:00

U-BT Cluj a încheiat săptămâna trecută prima fază a grupelor din FIBA Europe Cup cu o victorie pe teren propriu în fața bulgarilor de la Lukoil Academic Sofia și odată cu acest succes și-a asigurat și câștigarea grupei E. Așadar, cu locul 1 în buzunar, echipa pregătită de Mihai Silvășan a fost repartiză în Grupa L din faza secundă a competiției acolo unde va întâlni formațiile Donar Groningen (Olanda), Belfius Mons-Hainaut (Belgia) și Keravnos (Cipru). 

Confruntarea cu Groningen este prima și singura pe care U-BT o va disputa în 2017 în această grupă, meciurile urmând să fie reluate în ianuarie 2018. Campioana en-titre a țării va avea parte de un duel dificil la debut, echipă care a terminat pe locul 2 în prima fază a competiției, iar care în campionatul intern din Olanda ocupă locul al 2-lea, având la activ 8 meciuri câștigate și 2 pierdute, respectiv o victorie clară în ultima etapă de campionat 91-69 cu Leiden, liderul la zi din „Țara Lalelor”.

Tot în prima etapă din faza secundă a FIBA Europe Cup, în celălalt meci al Grupei L, Keravnos se va duela pe teren propriu cu Belfius Mons-Hainaut, în 20 decembrie de la ora 19:00. 

*Foto: Manases Sandor @u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!