Stiri Cupa României Masculin

S-a stabilit data și ora meciului retur dintre Oradea și Mediaș din Cupa României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.11.2015

CSM-U Oradea și Gaz Metan Mediaș se vor întâlni de două ori, în 28 și 30 noiembrie, în „Arena Antonio” Alexe din Oradea, în două competiții diferite.

Prima partidă, programată sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 19:00, contează pentru runda cu numărul 10 din Liga Națională de Baschet Masculin, în timp ce jocul de luni, 30 noiembrie, ora 18:00, contează pentru manșa retur a primei faze a Cupei României.

Partida tur dintre Gaz Metan Mediaș și CSM-U Oradea din Cupa României s-a disputat în 22 septembrie, la Mediaș, jocul fiind adjudecat de oaspeți cu 86-73. Returul a fost programat inițial pentru data de 26 septembrie, însă confruntarea a fost amânată pe motiv că 10 jucători ai orădenilor și 3 persoane din staff au suferit o toxiinfecție alimentară după deplasarea de la Mediaș. 

Astfel, cu un avantaj de 13 puncte este greu de crezut că Oradea va mai pierde calificarea în optimi. Cert este faptul că odata cu finalul meciului de luni dintre Oradea și Mediaș vom cunoaște toate cele 8 echipe calificate mai departe, iar ulterior poate fi programată tragerea la sorți pentru stabilirea tabloului din optimi. 

*Foto: Roby Boros (Facebook CSM Oradea)

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Castigam sau visam
    Asteptam pana in sfertul 4 sa decidem meciul??
    Mai multa miscare... Lupusavei sa primeasca mingi pentru a marca.

    cu 8 ani în urmă (30.11.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Trebuie ținut cont de faptul ca indiferent de rezultat noi ne calificam. Avem 3 jucători accidentați dintre care 2 romani. Trebuie menajat Nuhanovici pt ca vine după câteva meciuri consecutive în care a jucat peste 30 min. Nu avem conducător de joc sa-l înlocuim pe Franklin (deși Ionescu pe final mi-a dat sperante). În aceste condiții pt noi important e sa ne menajam puțin jucătorii. Eu cred ca Oradea a câștigat azi pt suporteri deși îmi pare rău pt Mediaș pt ca după cum au jucat ( în special sâmbătă), meritau o victorie.
    Mă bucur oricum pt romaniI de la Oradea ca au avut ocazia la minute bune iar pe final Ionescu a fost o surpriza plăcută. Felicitări!

    cu 8 ani în urmă (30.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!