Stiri Vulturi

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul „Vulturilor” cu Kosovo

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.11.2018

Echipa națională de baschet masculin a României dispută în 29 noiembrie al doilea meci din precalificările pentru EuroBasket 2021. Elevii lui Tudor Costescu întâlnesc Kosovo la Oradea, în al doilea meci din această campanie.

S-au pus în vânzare biletele pentru al doilea meci al tricolorilor în aceste precalificări și se pot cumpăra online AICI. Prețul este de 10 lei. Abonații campioanei României, CSM CSU Oradea, au acces gratuit la meciul care se dispută joi 29 noiembrie la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Ambele echipe au fost învinse de Macedonia în luna septembrie. Lotul convocat de Tudor Costescu pentru meciul cu Kosovo poate fi consultat AICI, cu mențiunea că Vlad Moldoveanu nu este apt.

*foto: Alina Cojocaru Photography

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!