Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

S-au pus în vânzare bilete pentru super-amicalul dintre BC Timișoara și Steaua Roșie Belgrad

Ionuț Greere

Ionuț Greere
01.09.2015

BC Timișoara va fi vizitată luni, 7 septembrie, de la ora 19.00, de celebra echipă sârbă Steaua Roșie Belgrad, cu ocazia unui meci ce se va disputa în Sala „Constantin Jude”. Acest eveniment va marca și prezentarea echipei timișorene.

De astăzi se pot cumpăra bilete pentru partidă, se arată într-un comunicat de pe pagina oficială de facebook a clubului bănățean. Până în ziua meciului – luni, 7 septembrie – la ora 15,00, acestea pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, apoi tichetele se vor găsi și la casieriile sălii Constantin Jude. Intrare generală pentru această partidă este de 5 lei.  Abonații BC Timișoara vor putea folosi abonamentul cu începere de la acest meci. 

De asemenea, tot în comunicat se mai specifică și faptul că, primele șase rânduri sunt rezervate abonaților, iar biletele pot fi cumpărate de la rândul al VII-lea în sus.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    Bravo.
    Un subiect tratat corespunzator,la care as adauga o mica corectie:meciul va incepe de la ora 19:00.

    cu 8 ani în urmă (02.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!