Stiri Vulturi

S-au pus în vânzare biletele pentru meciurile naționalei României de la Ploiești

Eduard Popa

Eduard Popa
06.08.2019

S-au pus în vânzare biletele pentru meciurile naționalei României de la Ploiești

bilete romania slovacia baschet

România revine la Ploiești pentru meciurile de acasă din faza a treia a precalificărilor pentru EuroBasket 2021. Tricolorii au jucat în orașul prahovean și în ultima partidă, contra Macedoniei, din 21 februarie, atunci când naționala țării noastre s-a impus cu 65-53.

Sala Olimpia din Ploiești a fost arhiplină la partida contra ex-iugoslavilor, iar gazdele se așteaptă din nou la o asistență importantă pentru meciurile de sâmbătă, 10 august, contra Slovaciei și din 17 august, contra Ciprului.

Astfel, FRB a anunțat pe contul oficial că un bilet va costa 10 lei pentru fiecare partidă, în timp ce un pachet pentru ambele meciuri costă 15 lei.

 

Până la partidele din Ploiești, „Vulturii” vor debuta în deplasare, pe terenul Ciprului. Partida se joacă miercuri, de la ora 19:00 și va fi transmisă pe canalul de youtube al FIBA.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!