Stiri Cupa României Masculin

S-au stabilit prețurile biletelor la Final 8-urile Cupei

Andreea Vlase

Andreea Vlase
17.01.2018

Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe va găzdui în luna februarie ambele turnee finale ale Cupei României. Organizatorii au anunțat că vor fi abonamente pentru tot turneul, bilete de zi și bilete de meci.

Final 8-ul masculin se va disputa în perioada 10-13 februarie, cu AllStar Game-ul în 14. Turneul final al fetelor va avea loc între 23 și 25 februarie. Abonamentele pentru turneu vor costa la fel de mult, 50 de lei, deși la masculin va fi un meci în plus (AllStar Game-ul). Biletele de zi vor costa 15 lei, iar cele pentru un meci, 10.

La băieți se vor juca două sferturi de finală pe zi, la fel va fi și cazul semifinalelor. „Cererea din partea noastră și a federației a fost să nu fie meciurile înainte de ora 17 și 19:30, să poată să ajungă și cei care lucrează. Abonamentele vor fi puse în vânzare cel mai probabil în 1 februarie. Vor putea fi cumpărate la Biroul de Evenimente al orașului Sfântu Gheorghe. Biletele de zi se vor pune la dispoziție numai în ziua respectivă, înaintea meciului 1”, a declarat Istvan Rusz, managerul sportiv de la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Formațiile din Oradea și Cluj au anunțat deja că vor veni însoțite de suporteri. Vor fi puse la dispoziție autobuze care să ducă spectatorii la sală, ca la meciurile obișnuite ale gazdei ACS Sepsi SIC.

Toate meciurile din competiția masculină vor fi televizate, iar la feminin sunt promisiuni că cel puțin trei vor fi transmise.

*foto: Szigyártó Szabolcs / CROW Security

1 comentariu la aceasta stire:
  • Vander :

    AllStar Game feminin?
    De ce nu se ține și All Star Game-ul Feminin? Lipsă de interes din partea cui????

    cu 6 ani în urmă (22.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!