Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timişoara în căutarea primei victorii

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
03.11.2018

TM STEAUA

Sala Constantin Jude din Timişoara găzduieşte sâmbătă seara de la ora 19:30 înfruntarea dintre SCM Timişoara şi CSA Steaua Bucureşti. Partidă va conta pentru etapa a 5-a din LNBM, grupa valorică A.

Timişorenii sunt în căutarea primei victorii din campionat, ros-albastrii vin după două înfrângeri consecutive. Prima a fost în LNBM pe teren propriu împotriva Pitestiului iar a doua în grupele FIBA Europe Cup suferită miercuri în Ucraina. Dacă bănăţenii sunt mai odihniţi şi vor miza pe prospeţime, Steaua are avantajul începutului mai bun de campionat după cele două victorii obţinute împotriva campioanei en-titre, CSM Oradea şi a deţinătoarei medaliilor de bronz, U BT Cluj-Napoca.

Steliştii au şi avantajul victoriilor directe: 18-9 în faţa Timisoarei, aceștia adjudecandu-și precedentul duel din play off-ul stagiunii precedente când militarii s-au impus cu 76-69. Ultima victorie a alb-violeților s-a înregistrat în aceeaşi serie de play off şi a fost obţinută tot în sala Constantin Jude: 89-82.

Federaţia a delegat o brigadă experimentată formată din Marius Ciulin, Laszlo Bukuresti şi Amalia Marchis supervizaţi de Marian Oprea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!