Stiri Cupa României Masculin

SCM Timișoara își adjudecă prima manșă cu Dinamo Știința în sferturile Cupei României

Eduard Popa

Eduard Popa
13.03.2019

SCM Timișoara a câștigat partida tur din sferturile de finală ale Cupei României, scor 86-75, pe teren propriu, în fața celor de la Dinamo Știința București.

Cristi Bota a început partida în formula Diculescu, Vukosavljevic, Stojadinovic, Randolph și Brown, în timp ce Dinamo a jucat cu Badiu, Deloach, Kumpys, Baker și Barro.

Primul sfert a fost unul spectaculos, cu 58 de puncte marcate. Ouszy Barro a reușit un and-one care a dus pe Dinamo în față, scor 11-8. Stojadinovic a marcat însă două coșuri de 3 puncte consecutive. Tânărul Badiu a răspuns și el cu două coșuri consecutive de 3 și a adus Dinamo la un avantaj de 5 puncte, scor 19-14. Cu toate acestea, Vukosavljevic și-a intrat în mână și a adus Timișoara în avantaj, scor 32-26. Dragoș Diculescu a deschis sfertul secund cu o aruncare de 3, dar al doilea sfert a aparținut dinamoviștilor, care prin Barro și Deloach au venit la doar un punct la pauza meciului, scor 45-44.

Același Vukosavljevic a fost însă imperial în sfertul 3. Sârbul a început a doua repriză cu un coș de 3 puncte, a mai reușit un and-one cu care a dus diferența în double-digits, scor 60-49. Dunkul lui Baker a consemnat scorul după 30 minute, 64-58. Ultimul sfert a aparținut căpitanului timișorenilor, Kevin Calotă. Veteranul român a înscris nu mai puțin de 14 puncte în această perioadă și a asigurat un avantaj de 11 puncte la sfârșitul meciului, scor 86-75.

 Vladan Vukosavljevic a reușit un double-double, cu 32 de puncte și 11 recuperări, Caalotă a adunat 22 puncte și 6 recuperări în timp ce Brown a marcat 16 puncte. De partea cealaltă Michael Deloach a înscris 19 puncte cu 7 recuperări și 5 pase decisive, Ousmane Barro a strâns 18 puncte, Baker și Kumpys câte 12 puncte fiecare.

Partida retur se joacă miercurea viitoare, de la ora 18:15, la sala Dinamo din Capitală.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii