Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SCM Timișoara și FCC ICIM Arad, la a 7-a întâlnire în acest sezon

Andreea Vlase

Andreea Vlase
11.04.2018

SCM Timișoara găzduiește joi al doilea meci al duelului cu FCC ICIM Arad. Alb-violetele au 1-0 la general în seria care va stabili cine joacă pentru locurile 5 și 7.

Arădencele au avut avantajul terenului propriu în prima partidă, dar l-au pierdut după o primă repriză foarte slabă. Timișorencele au avut o evoluție solidă în primele 20 de minute și conduceau cu 22 de puncte la pauza mare. În sfertul trei a fost acel 0 în dreptul punctelor elevelor lui Mihai Coldea, iar gazdele s-au apropiat la 2 lungimi. Monika Brosovszky Boriga a oprit seceta alb-violetelor, care s-au impus, până la urmă, cu 65-57.

SCM Timișoara poate încheia seria dacă se impune în meciul pe care îl găzduiește. Alb-violetele au câștigat ambele partide pe propriul teren în fața galben-albastrelor în acest sezon. A fost 69-64 la sala Constantin Jude în primul meci din cupă. În campionat scorul a fost 73-63. Va fi a 7-a întâlnire între cele două echipe în acest sezon. Scorul general este 3-3.

Dacă formația de pe Bega este deja obișnuită cu formula cu doar 2 straniere, arădencele au evoluat și în primul tur de play-off cu 5. La meciul de săptămâna trecută, Bogdan Bulj a avut la dispoziție doar 3 jucătoare străine. Clubul a renunțat la Wingate, iar Tavic a fost indisponibilă, din cauza unei discopatii lombare.

mai bun din 3 partide. Dacă alb-violetele se impun mâine, atunci vor juca pentru locul 5 în turul 3 de play-off. Dacă arădencele obțin prima victorie pe terenul nou-promovatei, atunci vor forța decisivul. Câștigătoarea acestei serii va întâlni învingătoarea dintre CSBT Alexandria și CSU Alba Iulia. Teleormănencele sunt mari favorite pentru a încheia acel duel în 2 partide. Învinsele vor juca pentru locul 7.

Meciul dintre SCM Timișoara și FCC ICIM Arad se joacă joi, de la ora 18, la sala Constantin Jude. Vor arbitra Istvan Bertalan, Amalia Marchiș și Octavian Goina, supervizați de Marius Hurgoi.   

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!