Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara și SCM U Craiova reiau lupta pentru semifinalele Ligii Naționale

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.04.2019

Seria din sferturile de finală ale Ligii Naționale de Bashcet Masculin dintre SCM Timișoara și SCM U Craiova se mută pe Bega. Meciul 3 este programat miercuri, 1 mai, de la ora 17:00 în Sala Constantin Jude din Timișoara.

Se pornește de la scorul de 1-1 la general, astfel că la Tmișoara vor avea loc două meciuri. Bănățenii au reușit să fure avantajul terenului propriu, după ce au câștigat primul meci din Bănie, scor 71-69. După multe schimbări la conducere în acel joc, Pesakovic își ducea echipa în avantaj iar Troupe a ratat șansa de a schimba soarta partidei,după ce a ratat o aruncare de la 3 puncte. Pesakovic și Vukosavljevic au fost artizanii victoriei timișorenilor, fiecare cu câte 15 puncte marcate.

În partida secundă lucrurile au stat complet diferit. Oltenii a preluat frâiele acelui joc în sfertul secund iar în cel de al 3-lea a a tranșat partida cu un parțial de 25-13. La finla s-a înregistrat scorul de 88-72 iar patru jucători ai lui Aco Todorov au terminat partida în double digits. Prestația lui Sherwoord Brown, 22 de puncte, 11 recuperări și 4 pase decisive, a fost insuficientă pentru ca violeții să plece cu două victorii din Bănie.

SCM Timișoara are șansa de a închide seria pe teren propriu dar în acest sezon a pierdut o dată în propriul fief în fața Craiovei. La primul joc din acest sezon de pe Bega, SCM U Craiova s-a impus la limită, scor 74-73. Victoria lui SCM Timișoara în fața Craiovei pe Bega a venit în Top 6 iar aceasta a fost tot la o posesie, 74-71. Totuși, Craiova are doar 3 victorii în deplasare din 12 meciuri jucate în acest sezon. Oltenii au un parcurs slab în ultimele 10 meciuri, când au reușit doar 3 victorii. Timișoara are bilanț pozitiv în acest sezon pe teren propriu, 7 victorii și 5 înfrângeri.

Meciul 3 dintre SCM Timișioara și SCM U Craiova va fi arbitrat de o brigadă formată din Marius Ciulin, Bogdan Podar și Mate Andras Stretea. De asemenea, jocul va putea fi urmărit în direct la Digi Sport 3 începând cu ora 17:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!