Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara și-a definitivat lotul prin înregimentarea lui Cătălin Baciu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.08.2018

SCM Timișoara a anunțat ultimul jucător din lotul pentru sezonul 2018/2019. Cătălin Baciu a ajuns la o înțelegere cu echipa din Banat și este ultimul jucător transferat de echipa lui Miodrag Perisic în această vară.

Cătălin Baciu ajunge la Timișoara după ce în ultimele două sezoane a evoluat pentru CSM Steaua București. Pivotul în vârstă de 30 de ani și care măsoară 2.14 metri își va trece în CV al treilea club din România, după ce a mai jucat și la U BT Cluj-Napoca.

În sezonul 2017/2018 al Ligii Naționale de Baschet Masculin, Cătălin Baciu a jucat 45 de partide pentru Steaua și a avut medii statistice de 7.1 puncte și 3.5 recuperări în mai puțin de 14 minute pe meci. Tot în sezonul precedent, Bobo a trecut de 200 de partide jucate pe prima scenă a baschetului românesc.

Cătălin Baciu a jucat timp de 4 sezoane în NCAA la Clemson University. De asemenea el a jucat la echipele naționale de juniori și de seniori, iar cea mai reprezentativă apariție sub tricolor rămâne cea de la EuroBasket 2017.

Lotul lui SCM Timișoara pentru sezonul 2018/2019 arată astfel:

Fundași: Brandon Randolph, Octavian Popa Calotă, Nikola Pesakovic, Sherwood Brown
Extreme: Milos Komatina, Marko Stojadinovic, Dragoș Diculescu, Alexandrul Coconea
Pivoți: Vladan Vukosavljevic, Cătălin Baciu

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!